Sys Bjerre er tilbage – med alle sine veninder!

Sys Bjerre er tilbage – med alle sine veninder!

Sys Bjerre har netop haft debut på førstesinglen til sit kommende album, ”Alle Mine Veninder”, i Allstars på TV2.

Nummeret er blevet sendt til radio i mandags og i næste uge er videoen klar.

”Alle Mine Veninder” er blevet til i Svendborg, hvor Sys og kæresten Phillip Halloun sidste år tog til for at slappe af et par måneder. Her fik de skrevet og produceret numrene til den kommende plade, der får release i d. 27. september.

”Vi elsker begge to Indien og er meget fascinerede af deres musik, så på demoen gav vi den bare fuld gas med tablas, tambura og sitar. Det var vildt sjovt, men i studiet med Frederik Thaae blev inder-viben skruet lidt ned til fordel for mere decideret weirdness og hårdhed. Han er fantastisk og hans hjerne er ligeså krøllet som min, så sammen er vi et totalt vinderteam, synes jeg. Nu glæder jeg mig bare til sol, sommer og til at lave pladen færdig. Det blir det vildeste jeg nogensinde har lavet”, fortæller Sys om arbejdet med pladen

Singleforløberen til albummet er det energiske festnummer, ”Alle Mine Veninder”, som nok skal få sat fut i dansegulvene landet over i løbet af sommeren.

”Med Alle Mine Veninder ville jeg skrive den slags sang, jeg selv har lyst til at høre når jeg skal drikker champagne og danser med pigerne, og det lykkedes faktisk.
Jeg blir selv helt glad af at høre den, og mit håb er at den kan sætte lidt gang i festen og at andre også kan komme lidt i 'nu holder vi om hinanden og danser synkron dans stemning, siger Sys, der ikke er alene om at være stor fan af ”Alle Mine Veninder”. Også producer Frederik Thaae, (A Kid Here After, Black City, MicroPop, Peter Sommer, Murder mm.), er vild med nummeret:

'Alle Mine Veninder er det bedste, sjoveste og mest fuldendte track jeg har produceret. Processen har være legende og Sys har hele vejen igennem motiveret mig til at gå planken ud. Det er en sand fornøjelse at arbejde med en artist, som ikke ligger under for forventningspres oven på en monstersucces, men tværtimod er helt fokuseret på at vise nye veje og udfordre sig selv. Hvis alle popstjerner gjorde som Sys Bjerre ville der ikke være noget der hed indie.'

Se Alle Mine Veninders TV-debut i Allstars på TV2
Log ind eller registrer for at kommentere.
Vær den første der kommenterer denne video.

Relaterede artikler

Lætste artikler

Mest populær